Ünlü çiftten bebek müjdesi geldi! Neslihan Atagül anne oluyor

Uzun yıllardır kendisi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile mutlu bir evlilik yaşayan güzel oyuncu Neslihan Atagül, bebek beklediklerini duyurdu. Atagül’ün paylaştığı fotoğraf kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 13:44

Geçtiğimiz yıl bir eğlence mekânında bir kadınla sarmaş dolaş görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından aldatma iddialarına adı karışan oyuncu Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül ile mutlu evliliğine devam ediyordu. 

Aldatma haberlerinin ardından boşanacakları iddia edilen çiftten birliktelik pozları gelmişti ve birçok kişi Atagül’ü eleştirmişti.

2016 yılında görkemli bir düğünle evlenerek dünyaevine giren çiftten evliliklerinin 8. ayında sevindiren bir haber geldi.

“MUTLUYUZ, MEMNUNUZ VE İYİYİZ”

Bir süredir sosyal medyada hamilelik iddiasıyla gündeme gelen güzel oyuncu, Instagram hesabından karnını tutarak yaptığı paylaşıma "Bir süre daha bu 'mutluluğumuzu' mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasıl kelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" notunu düştü. 

Oyuncu paylaşımına eşi Kadir Doğulu'yu etiketlerken paylaşımını yorumlara da kapattı. Babalık heyecanı yaşayan Kadir Doğulu ise Instagram hesabından eşinin paylaşımını yayınlayarak hiçbir açıklama eklemedi.