Tatil kadını Şeyma Subaşı bu kez İbiza’da! Dikkat çeken “Ohh” paylaşımı

Yaşadığı hayatla ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan ve çoğu zaman da eleştirilen Şeyma Subaşı, yılın neredeyse 12 ayı tatil yapıyor. Sürekli farklı ülkelerde tatil yapmasıyla gündeme gelen Subaşı, bu kez soluğu İbiza’da aldı. Yüz masajı yaptırdığı anları sosyal medyada paylaşan Subaşı, yine adından söz ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 12:52

Medya patronu Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle tanınan ve 8 yıl süre ilişkinin ardından nikâh masasına oturan Şeyma Subaşı henüz evliliğinin 1. yılında Ilıcalı ile boşanmıştı. Kızı Melisa ile sık sık yurt dışında tatile giden Subaşı’nın, aşk hayatı da oldukça çalkantılıydı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem olan ve adından söz ettiren Şeyma Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren görkemli bir düğünle evlenmişti.

Dillere destan bir düğün yapan çift adeta gündeme oturmuştu. Fakat Subaşı, bu evlilikte de aradığı mutluluğu bulamamış yalnızca 5 ay sonra boşanmıştı.

YENİ AŞKI KERİM SABANCI MI?

Aşk hayatı oldukça hareketli olan ve sık sık bu konuda gündeme gelen Subaşı’nın şu sıralar da ünlü sosyetik Arzu Sabancı’nın küçük oğlu Kerim Sabancı ile birlikte olduğu konuşuluyor.

Sosyal medyada Kerim Sabancı’yı takip etmeye başlayan Şeyma Subaşı’nın bu hareketi kısa sürede gündem oldu ve ikilinin aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Fakat bu konu hakkında taraflardan bir açıklama gelmedi.

BAKIMLARA DOYMADI

Her zaman tatilde olan ve her mevsim için farklı bir tatil planı yapan Subaşı, şu sıralar İbiza’da. Tatilden sık sık kareler ve videolar paylaşan ünlü fenomen nerede olursa olsun bakımından da eksik kalmıyor. Yüz bakımı ve masajı yaptıran Subaşı, o anlarda kendisini videoya çektirdi.

"OHH"

Yüzüne masaj yapıldığı sırada çektirdiği videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü isim paylaşımının üzerine sadece "Ohh" yazdı.