Sinem Kobal'dan duygusal Kenan İmirzalıoğlu itirafı

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve anneliğin tadını çıkaran Sinem Kobal bu yaz bir film projesi ile setlere geri döndü. Uzun süredir sessiz olan Kobal, hamilelik süreci hakkında da ilk kez konuşan Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzaloğlu'nun kendisine destek olduğundan bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 23:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 23:33

Ekranların sevilen dizilerinde unutulmaz rollerde yer alan güzel oyuncu Sinem Kobal, ekranlardan uzak kaldığı yıllarla ilgili ilk kez konuştu. 2016 yılında nikah masasına oturan Kobal, eşi ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliğinden Lalin ve Leyla adında iki kızı olan Kobal, kızları için uzun süre setlere ara veren vermişti ancak bu yaz setlere geri döndü.

Yıllar sonra yeniden setlere dönen ve oyunculuk yapmaya hazır olan Kobal, bir dergi için kamara karşısına geçti ve hayatıyla ilgili özel açıklamalar yaptı.

Samimi röportajında hamilelik sürecinden de bahseden Kobal, eşi Kenan İmirzaloğlu'na da romantik övgüler yağdırdı.

"SARIP SARMALANDIM"

İki çocuk annesi Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun hamilelik dönemindeki rolü için "Ben tüm bu süreçlerde onun tarafından güzel sarıp sarmalandım, şanslı hissediyorum." dedi.

"KENAN YANI BAŞIMDAYDI"

Kobal, sözlerine "Kenan, tüm süreçlerde, doğum da dahil yanı başımdaydı ve bu hali bizim için bu yolculuğu ve bağımızı bambaşka bir yere taşıdı.

Bence olması gereken de bu. Çünkü ebeveyn olmak tüm bu süreci ve sorumlulukları beraber almaya gönüllü olmakla başlıyor." şeklinde devam etti.