Simay Barlas’ın estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şok oldu!

Son dönemlerin genç yıldızları arasında gösterilen ve oynadığı her projeyle adından sıkça söz ettiren Simay Barlas’ın estetiksiz hali görenleri şok etti. Genç ve güzel oyuncu hem oyunculuğuyla hem de duru güzelliğiyle beğenileri topluyor. Barlas’ın estetiksiz hali görenleri şaşırttı! İşte o görüntüler…

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2023 16:01
https://www.yalovahayat.com/

Fox Tv'nin yeni dizisi Yabani'de Rüya karakteriyle ekranlara geri dönen Simay Barlas hem oyunculuk performansıyla hem de duru güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Rol aldığı yapımlarla sık sık gündeme gelen güzel oyuncunun estetiksiz hali sosyal medyaya bomba gibi düştü. Simay Barlas'ın eski halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren genç yıldızlardan olan Simay Barlas Ömer dizisinde hayat verdiği Süreyya karakteriyle de oldukça beğenilmişti.

Simay Barlas şimdi de estetiksiz haliyle gündem oldu. Güzel oyuncunun eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Güzel oyuncu son olarak başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat verdi. Yeni sezonda Fox Tv'nin yeni dizisi Yabani ile ekranlara geri dönen Barlas’ın estetiksiz hali de gündeme geldi.