Şeyma Subaşı haç kolyesi taktı! O fotoğraflar tartışma yarattı

Tatilden tatile koşan ünlü fenomen Şeyma Subaşı yeniden en sevdiği yerlerden biri olan İbiza’da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Bikinili pozlarıyla tanınan ünlü fenomen bu kez siyah bikinisiyle taktığı haç işaretli kolyesiyle gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 12:12

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile evliliğini noktaladıktan sonra Mısırlı milyarder sevgilisiyle nikâh masasına oturan fakat henüz 1 yıl dolmadan tek celsede boşanan Şeyma Subaşı yeniden bekârlığın tadını çıkarıyor.

Her mevsim farklı bir ülkede tatilde olan Şeyma Subaşı, son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Acun Ilıcalı ile kızları Melisa’nın mezuniyetinden kareler paylaşan Subaşı, o karelerle çok konuşulmuştu.

Her yaptığıyla, her konuştuğuyla ve paylaştığıyla olay olmayı bilen ünlü isim, bu kez son pozlarıyla sosyal medyayı adeta salladı.

HAÇ KOLYESİ DETAYI

İbiza tatilinde çektiği siyah bikinili pozlarını peş peşe Instagram hesabından paylaşan Subaşı'nın ''haç'' detaylı kolyesi dikkatlerden kaçmadı.

''AKSESUAR'

Kolyesiyle birçok eleştiri alan Subaşı'nın pozlarına binlerce beğeni yağarken bir takipçisi ''Kolye aksesuar mı yoksa manevi duruşun mu?'' diye sordu. Subaşı, tartışmaların büyümemesi için bu yoruma kayıtsız kalamadı ve ''aksesuar'' diyerek yanıt verdi.