Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor! Transparan elbisesiyle nefes kesti

Acun Ilıcalı ile evliliğinin ardından ikinci bir evlilik yapan fakat bu evlilikte de aradığı mutluluğu bulamayan fenomen Şeyma Subaşı tatil paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Subaşı, katıldığı bir davette giydiği beyaz transparan elbisesi ile olay yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 12:59

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve neredeyse attığı her adım olay olan fenomen Şeyma Subaşı, yaz aylarının gelmesiyle tatil paylaşımlarına ağırlık verdi.

BEKÂRLIĞIN TADINI ÇIKARIYOR

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Mohammed Alsaloussi ile 2023 yılında nikah masasına oturan ve düğünden birkaç ay sonra jet hızıyla boşanan Şeyma Subaşı, şimdilerde cesur ve iddialı tarzıyla dikkat çekiyor.

Subaşı, tatiline devam ederken katıldığı bir davette tercih ettiği beyaz transparan elbisesi ile ayna karşısında poz verdi.

O KARE OLAY YARATTI!

Gerek paylaşımları gerek özel hayatıyla sık sık gündemin ana konusu olan Şeyma Subaşı, kıyafetinin detaylarını göstermek için ayna karşısında kamerayı yakınlaştırınca olanlar oldu. Kamerayı o kadar yakınlaştırınca Subaşı'nın delikli ve transparan olan elbisesinden göğüsleri göründü.

Fenomenin bu iddialı paylaşımına "Bu kadar görmemize gerek yoktu", "Anladık transparan" yorumları geldi.