Şeyma Subaşı boşanıyor mu? Düğünü 3 gün 3 gece sürmüştü! Şok ayrılık!

Acun Ilıcalı ile yaşadığı uzun soluklu ilişkisiyle tanınan ve kızları Melisa 7 yaşındayken evlenip 1 yıl sonra boşanan Şeyma Subaşı, 3 yıldır birlikte olduğu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle hayatını birleştirmişti. Çalkantılı ve bir ayrıl bir barış ilişkisini evlilikle sonuçlandıran Subaşı günlerce konuşulmuştu. Evlendikten sonra sosyal medya paylaşımlarına eskisi kadar ağırlık vermeyen Subaşı, hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Şeyma Subaşı'nın kısa süre önce evlendiği eşi Meedo'dan boşanacağı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2023 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2023 10:49
https://www.yalovahayat.com/

Acun Ilıcalı’dan Melisa adında 11 yaşında bir kızı olan fenomen Şeyma Subaşı geçtiğimiz yıl Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle hayatını birleştirmişti.

Attığı her adım yaptığı her açıklama gündem olan ünlü güzel evlendikten sonra sosyal medya hesabını eskisi gibi aktif bir şekilde kullanmamaya başlamıştı. 

Ultra lüks bir hayat süren ve evlendikten sonra daha az paylaşım yapan Subaşı'nın, son paylaşımı sosyal medyayı çalkaladı.

Sosyal medyada ve magazin kulislerinde Şeyma Subaşı ile kısa sürede evlenen Mısırlı milyarder eşinin boşanacağı iddia ediliyor.

Rami Kütüphanesi'nin bahçesinden bir video paylaşan Şeyma Subaşı'nın parmağında yüzüğünün olmaması dikkat çekti.

Sosyal medyada Subaşı’nın milyarder eşinden boşanacağı iddiaları dolaşmaya başladı. İddialara ilişkin taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.