Şeyma Subaşı aşkı Brezilyalı modelde buldu! Sevgilisini üstsüz haliyle paylaştı

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinden sonra tanınan fenomen Şeyma Subaşı aşk hayatındaki hareketlilikle sık sık gündem oluyor. Önceki aylarda bir arkadaşının eski eşiyle birlikte olduğu konuşulan Subaşı, son olarak sosyal medya hesabında gizemli bir paylaşımla yeni aşkını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 12:26

Acun Ilıcalı ile yıllarca süren ilişkisini en sonunda nikah masasına taşıyan fakat 1 yıl gibi kısa bir sürede boşanma kararı alan Şeyma Subaşı, bunun ardından mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile bir küs bir barış ilişkisini 2023 yılında evliliğe kadar götürmüş ve hatta 3 gün süren bir düğünle evlenmişti. Fakat Subaşı bu evlilikten de yalnızca 5 ay içinde sıkılmış ve yine 2023’te boşanmıştı.

Şu sıralar aşk hayatında ne olup bittiği hakkında hiçbir bilgi olmasa da bir kıpırtılar olduğu kesin. Sık sık sosyal medya hesabından gizemli paylaşımlar yapan Subaşı, son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medyasında önce gizemli bir gül fotoğrafı paylaşan Şeyma Subaşı, sonrasında ise net olarak kim olduğu anlaşılmayan bir erkeği mutfakta yemek yaparken çektiği üstsüz haliyle hesabında paylaştı.

Yapılan araştırmalar sonucu, fotoğraftaki beyefendinin Brezilyalı model Marlon Teixeira olduğu ortaya çıktı!

Brezilyalı Model 33 yaşında ve modelliğin yanı sıra oyunculukta yapıyor. Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı kısa sürede gündem olurken Brezilyalı modelle arasındaki ilişki merak konusu oldu.