Şevval Sam botoks yaptırmasının nedenini işte böyle açıkladı! Şevval Sam Neden Botoks Yaptırmıyor? Şevval Sam'da botoks var mı?

Reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinin güzel oyuncusu Şevval Sam botoks yaptırmasının nedenini açıkladı. İşte güzel oyuncu ve şarkıcının botoks yaptırmamasının nedeni…

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 15:59
https://www.yalovahayat.com/

Yıllardır ekranlarda yayınlanan ve reyting rekorları kıran ve geçtiğimiz dönem sezon finali yapan Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma’nın güzel oyuncusu Şevval Sam magazin dünyasında isminden sık sık söz ettiriyor.

En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Almıştı

Aynı zamanda Murex D’or 2023 Uluslararası Ödülleri'nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü almış güzelliğiyle kendine hayran bırakan oyuncu ve şarkısı Şevval Sam yaşına rağmen yıllara adeta meydan okuyor.

49 yaşında olmasına rağmen Şevval Sam, güzel fiziğiyle, fit görünümü bakımlı halleriyle adeta yaşlanmaya karşı kendini korumaya almış gibi. Her zaman doğallıktan yana olan ünlü sanatçı Şevval Sam, yıllara meydan okumasına rağmen sanat dünyasında bir çok ünlüye rağmen botoksa karşı olduğunu söyledi.

  “Ben Gülmeyi Çok Seviyorum”

Şevval Sam botoksla ilgili düşüncelerini şu şekilde paylaştı  "Yanlış anlamayın lütfen ama şunu söylemek istiyorum; ben gülmeyi çok seviyorum. Bu gülüşümü çok seviyorum botoks yaptırmak istemememin tek sebebi bu. Karşı değilim, ama  ne yazık ki bana yakışmıyor. Bir de ben iki çizgi yüzünden bu gülüşümü kaybetmek istemiyorum bu halimi seviyorum ve kendimi hep gülerken görmek istiyorum" diyerek her zaman doğallıktan yana olduğunun  altını çizdi.