Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan bir bomba daha! Melisa Aslı Pamuk anne mi oluyor?

Futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile adeta gizli saklı bir şekilde nikah masasına oturan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Magazin kaynaklarına göre Pamuk, anne olmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 08:54

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile izleyenleri mest eden 2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz aylarda futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile Paris’te sessiz sedasız evlenmişti.

Sosyal medyada soyadını değiştiren oyuncunun evlendiği ancak o şekilde anlaşılmıştı ve kısa süre sonra oyuncudan söz ve nikah anlarına dair birkaç kare gelmişti.

Birçok şeyi gizleyen Melisa Aslı Pamuk düğün fotoğraflarını da geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Düğününe ait detayları sır gibi gizleyen Pamuk geçen günlerde de eşinin Trabzon Çaykara’da yaşayan aile yakınlarını ziyarete gitmişti.

Ünlü oyunucunun sevindirici haberi Yazıcı ailesi ile paylaştığı iddia edildi.

AMAN NAZAR DEĞMESİN

Önceki gün Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilen bir etkinliğe katılan Melisa Aslı Pamuk, nazardan korktuğu için şimdilik bebek haberini gizliyor.

BOL ELBİSESİ DİKKAT ÇEKTİ

Gelen dizi ve film tekliflerini de bebek beklediği için kabul etmediği iddia edilen ünlü oyuncu, düğün makyajını da yapan ünlü makyaj sanatçısı Serhat Şen’in Bakü’deki tanıtımında da oldukça bol bir elbise giyerek büyüyen karnını kamufle ettiği konuşuluyor.