Serenay Sarıkaya sosyal medyayı ikiye böldü! Işıltısı fazla geldi

Son dönemlerde Mert Demir ile yaşadığı ilişki ile gündemden düşmüyor. Son olarak Mert Demir’in burnundan geçirdiği bir operasyondan dolayı hastanede yanında olan Sarıkaya sevgilisini asla yalnız bırakmıyor. Sarıkaya şimdi ise bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Güzel oyuncunun tarzı sosyal medyada takipçilerini ikiye böldü.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 12:40

Ekranların en çok beğenilen isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya son dönemlerde hem yer aldığı projelerle hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Şu sıralar müzik dünyasında yükselişte olan ve adından sıkça söz ettiren Mert Demir ile yeni bir birliktelik yaşayan Sarıkaya, her yaptığıyla adeta olay oluyor.

Bir dergi çekimi için kameraların karşısına geçen Sarıkaya’nın ilginç tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Parlak gri tamamen pullardan oluşan görkemli bir elbise giyen Sarıkaya'nın kırmızı çiçek desenli ayakkabıları da olay oldu.

Serenay Sarıkaya’nın tercih ettiği bu ilginç kombin sosyal medyada oldukça konuşuldu. Tarzı her zaman çok beğenilen güzel oyuncu bu kez herkesten tam not alamadı.

'NE GİYSE YAKIŞIYOR'

Bazı kullanıcılar; 'Seranay aurası diye bir şey var', 'Ne giyse yakışıyor' derken bazı kullanıcılar da 'Bu ne giymiş', 'Bu sefer hiç olmamış' gibi yorumlar yaptılar.