Serenay Sarıkaya o pozlarla nefes kesti! “Cesur bir oyuncuyum”

Geçtiğimiz aylarda bir dergi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın o pozları merak konusu olmuştu. Sarıkaya’nın paylaştığı o pozları olay olurken verdiği cesur röportaj da gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 14:49

Yer aldığı her dizi ve film projesinde oyunculuğu ve güzelliği ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Serenay Sarkıya, son dönemlerde aşk hayatıyla da sık sık gündem oluyor.

Son aylarda şarkıcı Mert Demir ile olan ilişkisi ile magazin gündeminin en çok konuşulan ismi olan Serenay Sarıkaya, aşk hayatındaki mutluluğunu kariyerine de yansıtıyor.

İlişkisiyle ve özel hayatıyla dikkat çeken Sarıkaya, bir dergi için poz verdi. İddialı karelere imza atarak hayranlarının beğenisini kazanan Serenay Sarıkaya şu açıklamayı yaptı:

"CESUR BİR OYUNCUYUM"

"Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Bir yönetmenin, bir senaristin veya bir yapımcının beni ilk akla gelenden farklı şekillerde hayal etmesini, benimle ilgili başka hayaller kurmasını ve o hayal dünyasına beni de çekmesini çok isterim."

Son olarak dijital platformda yayınlanan bir film ve dizisinin 2. sezonu ile izleyici karşısına çıkan Sarıkaya’nın yeni sezonda bir projede yer alıp almayacağı ise sevenleri tarafından merak konusu oldu.