Serenay Sarıkaya’nın Mert Demir aşkı! Sevgilisini hastanede bir an olsun yalnız bırakmadı

Geçtiğimiz haftalarda el ele kameralar karşısına çıkan ve ilişkilerini ilan eden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ve Mert Demir doludizgin bir aşk yaşıyor. Sağlık sorunları nedeniyle bir operasyon geçiren Mert Demir’in en büyük destekçisi sevgilisi Serenay Sarıkaya oldu. Sarıkaya sevgilisini bir an olsun yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 12:44

Son dönemlerin en çok konuşulan ilişkilerinden biri olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir’in aşkı soluksuz devam ederken taze çift bir an olsun ayrı kalmıyor.

Solunum sıkıntısı yaşayan Demir bugün burun ameliyatı olurken Serenay Sarıkaya da soluğu hastanede sevgilisinin yanında aldı.

REFAKATÇİ SERENAY

Yağmur Çevik'in haberine göre, Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir bu sabah Fulya'daki özel bir hastanede burun ameliyatı oldu ve sağlığını olumsuz etkileyen deviasyon (burun eğriliği) sorunu giderildi. Sevgilisinin başucundan bir an bile ayrılmayan Sarıkaya, Mert Demir'i yalnız bırakmadı.

Ameliyat olmadan önce açıklama yapan genç şarkıcı, nefes problemleri yaşadığını, estetik istemediğini ve nefes probleminin şarkı söylemesini zorlaştırdığını ifade etti.

KRALIM NOTUYLA PAYLAŞMIŞTI

Kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Sarıkaya, sevgilisini konserlerinde de yalnız bırakmıyor. Demir'in son konserine giden Sarıkaya, sahne arkasından çektiği kareye "Kralım" notunu düşerek sosyal medyada paylaşmıştı.