Serenay Sarıkaya’dan bitmeyen dergi pozları! Kırmızı elbisesiyle nefes kesti

Geçtiğimiz haftalarda bir dergi çekimi için iş birliği yaptığı dünyaca ünlü aksesuar markasının ürünleri ile iddialı pozlar veren Serenay Sarıkaya, çekimden kalan kırmızı elbiseli pozlarını paylaştı, sosyal medyayı salladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 12:30

Dizilerin ve filmlerin aranan ve en beğenilen isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya yalnızca güzelliğiyle ve kariyeriyle değil özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine oturuyor.

Son dönemlerin popüler ismi genç şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Sarıkaya, şu sıralar ünlü markaların aranan ismi haline geldi.

KIRMIZI KADIN

Özellikle kombinlerinde ve özel günlerde kırmızı rengini oldukça sık tercih eden Sarıkaya, kırmızı elbiselerin kadını olarak biliniyor. Son dergi çekimi için de yine kırmızı bir elbise giyen Sarıkaya, görenleri hayran bıraktı.

Kırmızı elbisesini ünlü markaya ait olan büyük kolyesi ve büyük küpeleri ile kombinleyen Serenay Sarıkaya'yı görenler hayran kaldı.

Güzel oyuncuyu bu iddialı kombini ve iddialı pozları ile sosyal medya kullanıcıları hem beğeni hem de yorum yağmuruna tuttu.