Selin Ciğerci’den annelik paylaşımı: "Bana he gün bir şey öğreten güzel kızım"

İki kez evlenip boşandığı futbolcu Gökhan Çıra ile taşıyıcı anne aracılığıyla çocuk sahibi olan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, anneliğe dair ilk kez konuştu. Kızıyla poz veren Ciğerci, anne olmanın kendisine çok yakıştığını ve bu süreçte birçok şey öğrendiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2023 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2023 12:35
https://www.yalovahayat.com/

Ünlü fenomen ve iş insanı Selin Ciğerci çalkantılı süreçler geçirdiği evliliğini sonlandırdığı Gökhan Çıra’dan taşıyıcı anne aracılığıyla evlat sahibi olmuştu. İki kez evlenip boşanan çift çocuklarını sırayla görüyor ve vakit geçiriyor.

Evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yöntemiyle evlat edinen ikili, aylar önce kızlarına kavuştu. Gökhan Çıra kızıyla sık sık paylaşım yaparken Selin Ciğerci sosyal medyada kızını çok fazla paylaşmayı tercih etmiyor.

Kızına kavuştuktan sonra herhangi bir açıklama ya da paylaşım yapmayan Selin Ciğerci aylar sonra sessizliğini bozdu.

4,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Saadet Selenay adını verdikleri kızıyla pozlarını paylaşan Ciğerci, "Ne yazsam buraya az ama şunu söyleyeyim sevgili hanımlar; gerçekten bu dünyada en çok anne olmayı sevdim, bana her şeyden çok en çok anne olmak yakıştı. Bana her gün bir şey öğreten güzel kızım" ifadelerini kullandı.

Ciğerci’nin paylaşımına birçok ünlü isimden yorum geldi. Paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni yağdı.