Seda Sayan Genç Kayınvalidesiyle böyle poz verdi? Seda Sayan'ın kayınvalidesi kim?

Magazin dünyasının sosyal medyayı aktif kullanan çifti Seda Sayan ve Çağlar Öktem'in Seda Sayan'ın genç kayınvalidesiyle paylaştığı fotoğraflara yorum yağdı... İşte Seda Sayan'ın kayınvalidesi ve kayınpederiyle samimi fotoğrafları....

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 02:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 02:02
https://www.yalovahayat.com/

Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftllerinden biri olan sanatçı Seda Sayan ve kendisindne 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten yine sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafla takipçilerinin dikkatlerini çekmeyi başardılar.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Seda Sayan hem kendisinin hemde eşi Çağlar Öktem ile beraber sürekli fotoğralarını paylaşıyor. Liseli aşıkları aratmayan çiftler kendisinden 25 yaş küçük olan eşiyle aşk dolu pozlarla adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz nisan ayında dünyaevine giren Seda Sayan ve Çağlar Öktem'in aşkları dolu dizgin devam ediyor ve bu aşkı adeta dosta düşmana göstermek istercesine her anlarını sosyal medya hesaplarından duyuruyorlar. 

Kayınvalide ve Kayınpederle Samimi Pozlar

Yaptığı estetik işlemlerini dahi sosyal medya hesaplarından paylaşan Seda Sayan bu seferde eşinin ailesiyle bir  akşam yemeğinde bir araya geldi

Eşi Çalar Öktem Seda Sayan'ın kayınvalidesi ve kayınpederiyle fotoğraflarını paylaştı. Seda Sayan'ın eşinin ailesiyle verdiği pozlarda samimiyeti ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.