Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Dubai’de! Pınar ve Kaan’ın aşkından çöl alev aldı

Uzun süredir birlikte olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti aşklarını Dubai’de yaşıyor. Tatil için Dubai’ye giden ikilinin çölde çektikleri kareleri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 12:16

Yargı dizisindeki Ceylin karakteriyle neredeyse her hafta gündem olan Pınar Deniz oyunculuk performansının yanı sıra aşk hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile bir süredir aşk yaşayan Deniz aşkını ilan etmekten de çekinmiyor. Son olarak Dubai tatiline çıkan çift çölden karelerini takipçileriyle paylaştı.

Çöl âşıkları

Yoğun bir iş temposu olan ikili işten fırsat buldukça sık sık yurt dışına tatile çıkmayı ihmal etmiyor. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, rotayı bu kez Dubai'ye çevirdi. Ünlü çift, tatilden aşk dolu kesitleri sosyal medya üzerinden takipçileriyle de paylaştı.

Çöl safarisi yapan ünlü çift, birlikte objektif karşısında birbirinden güzel pozlar verdi. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın tatil fotoğrafları kısa sürede gündem oldu ve yoğun ilgi gördü. Sevgililer daha önce de İngiltere ve Yunanistan'a gitmişti.