Paris’te nikâh masasına oturmuştu! Melisa Aslı Pamuk nikâhtan yeni kareler paylaştı

Geçtiğimiz mayıs ayında sessiz sedasız bir şekilde Paris’te nikâh masasına oturan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı çiftinin evliliği gündeme bomba gibi oturmuştu. Nikâhtan bir süre sonra sosyal medya hesabından birkaç kare paylaşan Pamuk takipçilerini daha fazla merakta bırakmıştı. Paris'te dünyaevine giren oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı, nikâh gününden yeni fotoğraflar paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 12:04

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve kendisinden 6 yaş küçük sevgilisi futbolcu Yusuf Yazıcı bir süredir devam eden ilişkilerini mayıs ayında Paris’te sessiz sedasız bir şekilde nikâh masasına taşımıştı. Çiftin evlendiği Melisa Aslı Pamuk’un sosyal medyada soyadını Yazıcı olarak değiştirmesiyle ortaya çıkmıştı.

Nikâh gününe dair yalnızca birkaç kare paylaşan ünlü güzel takipçilerini oldukça merakta bırakmıştı. Ünlü çift sosyal medyada paylaşım yaparak nikâh gününden fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Çiftin Paris’te çekilmiş bu fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Melisa Aslı Pamuk'un nikâh fotoğraflarını Paris Moda Haftası'nda tanıştığı ünlü fotoğrafçı Karl Dagher'e çektirdiği belirtildi.

Ünlü çift şimdilerde Yusuf Yazıcı’nın top koşturduğu Paris’te yaşıyor.