Özge Yağız sessizliğini bozdu! Aldatma iddialarına cevap gecikmedi

Geçen hafta ikinci bölümü ile ekranlara gelen Safir dizisi ses getirmeye devam ediyor. Safir dizisinin başrol oyuncusu Özge Yağız son günlerde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Güzel oyuncunun kendisi gibi oyuncu sevgilisi Gökberk Demirci ile ilişkisini sonlandırması akıllara aldatma sorularını getirdi. Yağız aldatma iddialarına karşı sessizliğini bozdu

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2023 14:17
https://www.yalovahayat.com/

İlk bölümden reyting rekoru kıran ATV’nin yeni dizisi Safir’in başrol oyuncuları özel hayatlarıyla magazin gündeminden düşmüyor.

Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül, aynı gün sevgililerinden ayrılınca dedikodu kazanları kaynamaya başladı. Dizide partneri oynayan ikilinin aşk yaşamaya başladıkları iddia edilince Özge Yağız'dan cevap geldi. Hakkındaki ihanet iddiasını yalanlayan oyuncu, Gökberk Demirci ile karşılıklı konuşarak ilişkilerini bitirdiğini söyledi.

Öte yandan birkaç gün önce Gökberk Demirci’nin Instagram hesabından yaptığı paylaşım soru işaretlerine neden oldu. Demirci, paylaştığı yazıda, “Kimse için yapmaz deme, uygun koşullar sağlandığında herkes her şeyi yapabilir…” sözlerini kullandı.

Bu imalı paylaşım üzerine sessizliğini bozan Özge Yağız ise Instagram hesabından paylaştığı yazıda, "Tüm ekip arkadaşlarımla gönül vererek çalıştığımız yeni bir işin heyecanını yaşıyorum. Bir ilişkim vardı bir ay önce karşılıklı konuşarak ayrıldık. Hayatımda da kimse yok. Konuşulanlar nedeniyle açıklama yapmak zorunda kalmaktan dolayı üzgünüm. Sadece herkes için saygı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Özge Yağız ile ayrılan Gökberk Demirci ile Burak Berkay Akgül ile ilişkisini bitiren Hira Koyuncuoğlu'nun Instagram'dan birbirini takibe alması kafa karıştırdı.