Neslihan Atagül ikinci çocuğu istiyor! "İkinci kız olsun"

Yazın başında bebek beklediklerini duyuran Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti anne baba olmak için gün sayıyor. Paylaştığı fotoğraflarda karnının büyüdüğü anlaşılan Atagül’den ikinci çocuk sinyali de gecikmedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 12:36

Başrolünü paylaştıkları ‘Fatih Harbiye’ dizisinde tanışarak aşık olan ve 2016 yılında nikah masasına oturan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti erkek bebek beklediklerini duyurmuştu.

Anne olmak için gün sayan Atagül, erkek çocuğu olacağını hissettiğini ancak Kadir Doğulu'nun kız beklediğini ifade etti.

Takvim'de yer alan habere göre; basın mensuplarının bebeğin ismine dair sorularına da yanıt veren Atagül, şunları anlattı:

"KADİR KIZ HİSSEDİYORDU"

"Kadir, ilk hamile olduğumu duyduğunda çok şaşırdı ve 15 dakika kahkaha attı ve çok mutlu oldu. Ben çocuğumun erkek olacağını hissetmiştim. Kadir, kız bekliyordu ama erkek oldu. İnşallah ikincisi kız olur. Aşermeler başladı, sekiz kilo aldım. İsim belli değil, doğduğu zaman karar vereceğiz."

Muhabirler Atagül’ü yakalamışken doğumun nerede ve nasıl olacağını da sordu. Atagül, hem bu sorulara hem de dizi ve filmleri doğum sonrasında sürdürüp sürdürmeyeceğine dair şu yanıtı verdi:

"NORMAL DOĞUM OLSUN İSTİYORUM"

"Ben bu toprakları çok sevdiğim için çocuğumu da bu topraklarda doğuracağım. Normal doğum olsun istiyorum. Doğum sonrası oyunculuğa bir süre ara verebilirim ama çocuk biraz büyüdüğü zaman tabii ki de setlere dönerim. Çünkü ben işimi büyük bir aşkla yapıyorum."