Nazlı Sabancı kızı Arzu Alara'nın 40 Mevlidindeki elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! Nazlı Sabancı'nın elbisesinin fiyatı ne kadar?

Sosyetenin tanınan çifti Hacı ve Nazlı Sabancı'nın kızları Alara Arzu Alara için Yalı'da yaptıkları Mevlid organizasyonuyla sosyal medyada çok konuşuldu Peki Nazı Sabancı ne kıyafet giydi? Arzu Sabancı'nın elbisesinin fiyatı ne kadar? İşte hepsinin cevapları burada...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 01:51
https://www.yalovahayat.com/

Sosyetenin en çok konuşulan ailelerinden biri olan Sabancı ailesi attıkları her adımla adeta gündemden düşmüyorlar. Magazinin dünyasının ve sosyetenin ilgi odağı olan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, uzun süre süren ilişkilerini 2021 yılında nikah masasına oturmuşlardı.

2021'de nikâh masasına oturan Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Sabancı'nın 15 Ağustos'ta bir kız çocukları dünyaya gelmiş evliliklerini anne baba olarak taçlandırmışlardı. Hacı- Nazlı Sabancı çifti bebeklerine 3 erkek çocuğu bulunan sosyetinin gözde babaannesi Arzu Sabancı'nın ismini vermişlerdi ve babanne Arzu Sabancı mutluluğunu sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. 

Torununa kendi adı verildi...

İnstagramdan "Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp, çok mutlu ettiler. Adı uğurlu gelsin. Kızımız sağlıklı, analı, babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah" şeklinde yazı paylaşarak mutluluğunu dosta düşmana duyurmuştu.

Elbisesi adeta büyüledi...

Hacı ve Nabzı Sabancı çiftinin bebeklerine önceki günlerde 40 mevlidi yapıldı. Ve mevlide yine sosyetenin bir çok tanınan ismi katıldı.

Arzu Alara'nın 40  mevlidine katılan davetliler sosyal medyada adeta fotoğraf paylaşma yarışına girdiler.

Nazlı Sabancı Boğaz'daki Yalı'da pembe renk seçimi elbisesiyle adeta gelen misafileri büyüledi. Nazlı Sabancı pembe fiyonklu elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı.

Kızının mevlidinde giydiği pembe elbisenin fiyatı ise adeta dudak uçuklattı. Maison Valentino markasına ait olan lbisenin değeri ise yaklaşık 4.700 euro.  Babaanne Arzu Sabancı, konuyla alakalı sosyal medyadan , "Arzu Alara'mız 40 günlük oldu.

Dualarımızla kutladık. Gelen dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gün geçirdik, çok teşekkürler" dedi.