Müjde Uzman’ı tiye alan makyöze kapı göründü! Yapımcıdan açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘Tükendim’ açıklaması yapa Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman sosyal medyada gündem oldu. Uzman’ın bu paylaşımı sonrası Kızılcık Şerbeti’nin makyözü adeta Uzman’la dalga geçtiği bir video paylaştı. Sosyal medyayı sallayan bu video üzerine dizinin yapımcısından açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 15:29

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Alev karakterine hayat veren oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla herkesi şaşırtmıştı.

'Tükendim' diyen ve oldukça uzun bir yazı paylaşan Uzman, mesleği yüzünden maruz kaldığı zorbalıktan sıkıldığını ve bunaldığını dile getirmişti.

"SENDROMA YAKALANDIM DEMEDİM"

Tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair birçok haberin yapılmasının ardından ünlü isim, "Ben herhangi bir sendroma yakalandım falan demedim." demişti. Oyuncunun bu sözleri adeta dizi setini karıştırdı.

Kızılcık Şerbeti setinde makyöz olan Esra Okumuş, set ekibinden arkadaşlarıyla bir video çekerek Müjde Uzman'ın bu durumuyla adeta dalga geçti.

Sosyal medyada paylaşıldıktan sonra gündem olan video için iki taraf da açıklama yaptı. Taraflar, videoda dalga geçme amacı olmadığını söyledi.

YAPIMCIDAN İLK AÇIKLAMA

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut’tan da konuya ilişkin açıklama geldi. Turgut açıklamasında, "Oyuncumuz Müjde Uzman’ın paylaşımı sonrası, set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır." ifadelerini kullandı.