Mert Demir sevgilisini kucağında taşıyor! Serenay Sarıkaya’dan bomba paylaşım

Yaz sezonu boyunca oldukça yoğun bir tempoda çalışan Serenay Sarıkaya, merakla beklenen ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ dizisinin ikinci sezon çekimlerini tamamladı. Güzel oyuncu çekimler biter bitmez sevgilisi Mert Demir ile tatile çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 13:26

Aşk hayatıyla yaza damga vuran ve beklenmedik bir isimle ilişkisini duyuran Serenay Sarıkaya şu sıralar genç sevgilisiyle tatilin keyfini çıkarıyor.

Aşklarını el ele görüntülenerek duyuran Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti, ilişkilerine yapılan ‘reklam’ yorumlarına aldırış etmeden aylardır doludizgin devam eden bir aşk yaşıyor.

Serenay Sarıkaya daha önce Mert Demir ile toplu bir fotoğraf karesini paylaşmış ve kısa sürede gündem olmuştu. Sarıkaya şimdi ise sevgilisi ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşarak gündem oldu.

Sarıkaya’nın her fırsatta aşkını gerek dile getirmesi gerekse tavırlarından ve hareketlerinden belli etmesi oldukça takdir edilirken Demir’in bu konuda herhangi bir somut adım atmamış olması dikkat çeken durumlardan biri.