Lüks marka sevgisiyle bilinen Hande Erçel yine şaşırttı! Kombine uyumlu servet değerinde çanta

Son olarak ‘Bambaşka Biri’ dizisiyle ekranlara ara veren Hande Erçel, projelerden uzak olduğu şu günlerini ailesiyle ve sevgilisiyle geçirmeyi tercih ediyor. Tarzı ve kombinleri sık sık gündem olan Hande Erçel’in bu kez ünlü markadan taktığı çantasının fiyatı dudak uçuklattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 15:37

Dizi projeleriyle sık sık gündem olan bazen eleştirilen bazen de çok beğenilen Hande Erçel bir süredir ekranlarda görünmüyor. 

Yeni bir projesi bulunmayan Erçel, vaktinin çoğunu sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte geçiriyor.

Sevgilisiyle yurt dışında tatil yapmayı tercih eden Erçel, ülke ülke aşk tazeliyor. Ayrıca giydiği her şey çok beğenilen ve gündem olan Erçel’in lüks markalardan alışveriş yapmayı sevdiği de herkesçe bilinen bir gerçek.

PORTEKİZ'E UÇTU

Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim İnstagram’da en fazla takipçisi olan Türk olmanın hakkını veriyor. 

Son olarak Portekiz'e uçan Erçel, ülkenin başkenti Lizbon'da çektiği fotoğrafları 31.9 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştı.

Erçel’in bu ayna pozunun ardından kombinine ilişkin detaylarda kısa sürede gündem oldu. 

108 BİN TL'LİK RAHAT KOMBİN!

'Wildest Fashion' adlı Instagram sayfasının paylaşımına göre; güzel oyuncunun yüzü olduğu markaya ait büstiyeri 2 bin 799, ceketi ise 4 bin 799 TL değerinde. Pembe spor ayakkabıları 4 bin 29 TL olan Erçel'in, ünlü bir markaya ait çantası ise tam olarak 96 bin 325 TL değerinde.

FOTOĞRAFA YORUM YAĞMURU

Sosyal medyada Erçel’i takip edenler, güzel oyuncunun tarzına; "Muhteşemsin Hande", "Oyunculuk anlamında başarılı değil ama bu kombin işlerinde çok başarılı buluyorum Hande'yi" ve "Güzellik!" gibi yorumlar yaptı.