Kylie Jenner’ın cesur doğa pozları sosyal medyayı salladı!

Sosyal medyanın en çok takip edilen kadınlarından biri olan ünlü milyarder Kylie Jenner son dönemlerde doğallığa ve sadeliğe dönüşüyle oldukça dikkat çekiyor. Eksi abartılı makyaj tarzından vazgeçen Jenner, daha sade ve abartıdan uzak bir tarz yakalıyor. Jenner’ın Instagram hesabından paylaştığı ve otların arasında verdiği pozlar ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 11:11

Her yaptığı, her giydiği ve her kullandığı kısa süre içerisinde viral olan ve dünya çapında yeni bir akıma dönüşen genç milyarder Kylie Jenner yıllar sonra doğal haline dönerek yeni bir akım başlattı.

Yıllar önce genç yaşına rağmen abartılı makyajlar, dolgun dudaklar, farklı saç renkleri ve iddialı kıyafetleriyle adeta yeni bir moda akımı başlatan ve Instagram'da 399 milyon takipçisi bulunan Kylie Jenner'ın her paylaşımı milyonlarca beğeni alıyor.

Son dönemlerde yapay tarzından vazgeçip doğalına dönen bu yüzden güzelliği ve fiziği ile sosyal medyanın gündeminde düşmeyen Kylie Jenner son Instagram paylaşımı ile beğeni rekoru kırdı.

Bir işbirliği çekimi için kamera karşısına geçen Kylie Jenner'ın boş bir arazide verdiği pozlar ve doğal hali kısa sürede gündem oldu.

Kylie Jenner'ın paylaştığı kareler kısa sürede milyonlarca beğeni alırken takipçileri Kylie Jenner'ın o pozlarını yorum yağmuruna tuttu.