Karnı burnunda transparan pozlar! Hailey Bieber’dan çok konuşulacak kıyafet

Geçtimiz aylarda hamile olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla duyuran dünyaca ünlü model Hailey Bieber, New York sokaklarında karnı burnunda transparan tulumu ile kameralara yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 09:14

Ünlü şarkıcı Justin Bieber’la ilişkilerini 2018 yılında nikah masasına taşıyan dünyaca ünlü model Hailey Bieber şu sıralar hamileliği ile çok konuşuluyor.

Dünya çapında büyük bir şöhrete sahip olan şarkıcı Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz ay bebek beklediklerini duyurmuştu.

NEW YORK’TA TRANSPARAN HAİLEY

ilk kez anne ve baba olacak olmanın büyük heyecanını yaşayan ünlü çift bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyorlar. Hamileliğinin ilerleyen aylarına rağmen ünlü model tarzından ödün vermiyor.

TARZI OLAY OLDU

New York sokaklarında objektiflere yansıyan Hailey'in üzerinde bu kez tamamı dantelden vücudunu saran transparan bir tulum, deri uzun ceket ve sivri burun ayakkabılar vardı. Justin Bieber ise her zamanki salaş, aykırı tarzını yansıtmaya devam etti.

Sık sık uyumsuz tarzları ile gündeme gelen ünlü çift bu görüntüler ile bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu. Justin Bieber, tarzıyla kapkaççıya benzetildi.