Justin Bieber ayrılık dedikodularına tokat gibi cevap verdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber 5 yıl önce hayatını birleştirdiği Hailey Baldwin ile 5. Evlilik yıldönümünü kutladı. Evlilikleri ile ilgili sürekli farklı iddiaların ortaya atıldığı çift 5. Yıllarında mutluluklarını tüm dünyaya gösterdiler

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2023 12:31
https://www.yalovahayat.com/

Selena Gomez ile büyük aşkı sona erdikten sonra uzun süre depresyondan çıkamayan Justin Bieber bu kez aşkı ünlü model Hailey Baldwin ’de bulmuştu. İkilinin ilişkileri kısa sürede evlilikle taşlanmış ve herkesi şok etmişti.

Aşklarına duyulduğu ilk günden beri ömür biçilen Justin Bieber ile Hailey Baldwin çifti ilişkilerinde 5 yılı geride bıraktı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber eşi Hailey Baldwin’e olan aşkını sosyal medya hesabından romantik sözlerle dile getirdi.

29 yaşındaki Justin Bieber, sevgili karısı Hailey Baldwin'e hitaben yazdığı mesajını birlikte gittikleri Tokyo gezisinde çekilen birkaç fotoğrafla da süsledi.

Bieber satırlarına "En değerlim, sevgilim" diye başladı. Ardından da şu satırlarla devam etti:

"Beş yıl... Sen benim kalbimi cezbettin. Ruhumun derinliklerinden iliklerime kadar biliyorum ki seninle birlikte yaptığımız bu yolculuk, en çılgın beklentilerimizi bile aşacak.

O halde büyük hayaller kurmaya devam edelim 'koca bebeğim.' Sonsuza dek... Seni varlığımın her zerresiyle seviyorum."

Bieber satırlarının sonuna da "Beşinci yılımız kutlu olsun" diye yazarak noktayı koydu.