İpek Filiz Yazıcı “Baldız tehlikeli sularda yüzüyor” dedi sosyal medya sallandı!

Ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı’nın Instagram hesabından kız kardeşi ve eşi Ufuk Beydemir'in bir karesini ''Baldız tehlikeli sularda yüzüyor'' notuyla paylaşmasının ardından sosyal medya çalkalandı. Yazıcının paylaşımı kısa sürede gündem olurken sosyal medyada oldukça tepki çekti.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 10:38

Dijital platformda yayınlanan Aşk 101 dizisindeki performansının ardından yıldızı parlayan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

2022 yılındı şarkıcı Ufuk Beydemir ile Roma’da nikah masasına oturan Yazıcı, evliliğini göz önünde yaşamayı ve sık sık eşiyle fotoğraf paylaşmayı oldukça seviyor.

Fakat Yazıcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı takipçileri tarafından büyük tepkilere neden oldu.

“BU KADAR ANLAŞILAMAYACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİM"

Yazıcı, kendisine ikizi kadar benzeyen küçük kız kardeşi ile evde üstsüz oturan eşinin aynı karede oldukları fotoğrafı yayınlayarak "Baldız tehlikeli sularda yüzüyor, eniştesi çok sever böyle şeyleri" notuyla paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken eleştirilerin hedefi oldu. 

Gelen mesaj ve yorumların ardından açıklama yapmak zorunda kalan genç oyuncu "Arkadaşlar Duru, Ufuk'un sırtındaki sivilce/siyah noktaları sıkmaya çalışıyor. Ufuk da bu tarz şeylerden hiç hoşlanmaz. Fotoğrafa bakınca ne yaptığı bence belli olduğu için bu kadar da anlaşılmayacağını düşünmemiştim" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündem olan fotoğraf karesinin ardından kullanıcılar Yazıcı’nın bu notu yazarken yanlış anlaşılacağını düşünememesine de tepki gösterdi.