İcardi’yi şoke edecek görüntüler! Wanda Nara sahnede Guerreiro ile dudak dudağa

Geçtiğimiz aylarda ayrıldıklarını açıklayan Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro İcardi ve Wanda Nara çiftinin ilişkilerinde skandallar son bulmuyor. Nara’nın kartlarını iptal ederek onu parasız bırakmaya çalışan Icardi’ye, Nara’dan daha ağır bir darbe geldi. Sahnede bir şarkıcı ile dudak dudağa görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 14:54

Galatasaray’ın sevilen futbolcusu Mauro Icardi’nin kızlarının annesi Wanda Nara’dan ayrıldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. İkilinin ayrılık süreci çalkantılı geçmeye devam ederken Nara’dan Icardi’yi şoke edecek bir hareket geldi.

DUDAK DUDAĞA POZ

Sosyal medyada iddialı ve neredeyse müstehcen sayılacak paylaşımlarına devam eden Wanda Nara, Instagramhesabından paylaştığı son fotoğrafla gündeme bomba gibi düştü. Nara, ünlü bir şarkıcıyla sahnede dudak dudağa olduğu anları takipçileriyle paylaştı.

Arjantin'de Buenos Aires'in en büyük konser alanlarından biri olan Movistar Arena'da sahne alan Wanda Nara, şarkı söylediği anlarda Arjantinli ünlü şarkıcı Catriel Guerreiro ile herkesin karşısında dudak dudağa poz verdi.

O anlar binlerce kişi tarafından çekilirken kısa sürede viral oldu ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.