Herkes onu Kısmetse Olur’dan tanıyordu! Cansel Çördük'ün yeni halini gören inanamadı

Yıllar önce televizyonda yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran evlilik programı Kısmetse Olur’un en popüler gelin adaylarından Cansel Çördük uzun süredir sosyal medyadan uzak olduğu için merak konusu olmuştu. Cansel Çördük, Instagram hesabında son halini paylaşınca gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 15:16

Fenomen evlilik programı Kısmetse Olur’un 2016 yılında televizyonda yayınlanan bölümlerinde ilk sezonun sonuna kadar favori gelin adaylarından olan Cansel Çördük’ü görenler gözlerine inanamıyor.

TÜRKİYE'DEN GİTTİ

Yarışmada Eser West ile yaşadıkları aşk ile hafızalara kazınan ünlü fenomen isim, bir süre önce Türkiye'yi terk edip yurt dışında yaşama kararı almıştı. Yurt dışındaki hayatını sık sık sosyal medyada hesabında paylaşan Çördük, gündemden düşmüyordu.

Müstehcen kliplerde yer alarak sık sık gündeme gelen eski yarışmacı olağanüstü değişimiyle de dikkat çekiyor.

Yurt dışında bambaşka bir hayat yaşamaya başlayan ve dış görünümündeki değişimiyle de dikkat çeken Cansel Çördük iddialı giyim tarzıyla ve dövmeleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Cansel Çördük uzun süredir sosyal medyadan uzak olunca merak konusu olmuştu, ünlü fenomen son hallerini paylaşınca yine gündem oldu. Beyaz şort-büstiyer kombiniyle poz veren eski yarışmacıya yorumlar yağdı. Çördük'ün oldukça zayıflamış olması ise dikkatten kaçmadı.