Hande Erçel ser verip sır vermedi! 'Çok yakın zamanda güzel bir haber vereceğim'

Son dönemlerde hem kariyeriyle hem de aşk hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Hande Erçel, bir süredir ekranlardan uzaktı. Yaz aylarında bir film projesinde yer alan Erçel, bol bol tatil yaptı. Sezonun başlamasıyla Erçel’in yeni bir proje ile ekranlara geri döneceği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 14:09

Son olarak 'Bambaşka Biri' dizisinde savcı rolüyle Burak Deniz ile birlikte başrol oynayan güzel oyuncu Hande Erçel uzun süredir ekranlardan uzak duruyor. Instagram'ı oldukça aktif kullanan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Aramızda Kalmasın programında yer alan habere göre, Hande Erçel'den yeni sezon için yeni proje müjdesi geldi. NBA maçını izlemeye giden Erçel, maçın güzel geçtiğini belirtirken yeni projelerle ilgili, "Çok yakın zamanda güzel bir haber vereceğim. Netleşsin konuşuruz." dedi.

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE KATILMIŞLARDI

Hande Erçel ve sosyetik sevgilisi Hakan Sabancı çifti önceki gün ünlü fenomen Dila Tarkan'ın doğum günü partisine katılmıştı. Mekandan el ele ve erken ayrılan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmıştı.