Hande Erçel’in Atina pozları sosyal medyayı salladı! Fotoğraflara beğeni yağmuru

Son dönemlerde sosyal medyada paylaştığı karelerle sık sık gündem olan ünlü oyuncu Hande Erçel, son fotoğraflarıyla yine nefes kesti. Barış Arduç’la başrollerini paylaştığı filmin çekimleri sona erince Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile soluğu Atina’da aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 12:49

Uzun süredir Hakan Sabancı ile dolu dizgin bir aşk yaşayan ve oldukça mutlu görünen Hande Erçel, sevgilisi olmadan tatil yapamaz oldu.

Son olarak Barış Arduç ile rol aldığı filminin çekimlerini tamamlayan Erçel, Mykonos’tan sonra yeni rotasını Atina’ya çevirdi ve sevgilisi ile birlikte tatilin tadını çıkardı.

Siyah beyaz bikinisi, mor mayosu ve leopar desenli pareosu ile iddialı pozlar veren Hande Erçel, bu karelerini sosyal medya hesabından peş peşe paylaştı.

Son dönemlerde Instagram paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallayan ünlü ismin Atina’dan paylaştığı tatil pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kusursuz fiziğiyle sık sık gündem olan Erçel’in bikinili pozlarıyla adeta ünlü mankenlere taş çıkaracak bir görünüme sahip olduğu da gözlerden kaçmadı.