Hande Erçel’e kritik Arzu Sabancı sorusu: Beni böyle muhabbetlere sokmayın!

Uzun bir süredir cemiyetin ünlü ve çapkın isimlerinden Hakan Sabancı ile birliktelik yaşayan güzel oyuncu Hande Erçel, müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı ile ilgili sorulan soruya yanıt vermek istemedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:02

Ekranların beğenilen oyuncusu Hande Erçel uzun süredir birlikte olduğu sosyetenin genç ismi Hakan Sabancı’yla neredeyse bütün yaz tatil yaptı. Yurt dışı tatillerinde keyifli vakit geçiren çiftten Erçel, işlerine yoğunlaştığı döneme giriş yaptı.

Daha önceki ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamayan ve bütün ilişkileri çok kısa süren Hakan Sabancı, geçtiğimiz hafta sevgilisi Hande Erçel ile İtalya'ya gitmiş; Sima Tarkan ve Mark Başoğlu'nun düğününde çift olarak boy göstermişti.

ARZU SABANCI KALP BIRAKTI

Hakan Sabancı da uzun süre sonra ilk kez bu İtalya kaçamağından pozlar paylaşmıştı ve ikinci sırada da Hande Erçel'le olan aşk pozu vardı.

Oğlunun Hande Erçel'le ilişkisine onay verip vermediği ile ilgili sık sık haberler çıkan Arzu Sabancı, bu paylaşıma kalp bırakmıştı.

Geçtiğimiz gece yüzü olduğu markanın tanıtım davetinde boy gösteren Hande Erçel'e, Arzu Sabancı'nın biricik Hakan'ıyla verdiği poza bıraktığı beğeni soruldu.

"BÖYLE BİR MUHABBETİN İÇİNE SOKMAYIN"

Erçel’den, "Kaynanadan onay geldi mi?" diye soran muhabirlere "Beni böyle bir muhabbete hiç sokmayın böyle bir günde." diyerek konuyu büyük geçiştirdi.