Hande Erçel’den şaşırtan Nazlı Sabancı çıkışı! Elti denmesine köpürdü

Uzun süredir sosyetenin ünlü ismi Hakan Sabancı ile mutlu bir birliktelik yaşayan Hande Erçel, Sabancı’nın kardeşleri ve yengesi Nazlı Sabancı ile de oldukça yakın ilişkiler kurdu. Hatta öyle ki Erçel son tatiline Nazlı Sabancı ile birlikte çıktı. Ortak arkadaşların paylaştığı fotoğraflarda her an birlikte oldukları görülen Hande Erçel ve Nazlı Sabancı havalimanında da birlikte görüntülendi. Havalimanında muhabirleri karşısında gören Erçel’in sert tavırları dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 12:06

Yaşadığı ilişkilerle çok konuşulan iki isim olan ünlü oyuncu Hande Erçel ve sosyetenin ünlü ismi Hakan Sabancı uzun süredir devam eden bir birliktelik yaşıyorlar. Herkesin kısa sürede biter dediği ilişkinin evliliğe doğru gittiği konuşuluyor.

Türkiye'nin önde gelen cemiyet ailelerinden olan Sabancılar'a girmek için çaba harcadığı iddia edilen Hande Erçel'in Hakan Sabancı ile birlikte Hacı Sabancı ve eşi Nazlı Sabancı ile ortak organizasyonlarda boy göstermesi, evlilik yolunda büyük bir adım olarak değerlendirilmişti.

Öte yandan geçtiğimi aylarda ünlü oyuncu, Gatsby temalı doğum gününe katılan Hacı ve Nazlı Sabancı'yla yan yana hiçbir karede yer almayınca bu da dikkatlerden kaçmamıştı.

İlişkileri başladığından bu yana sık sık tatile çıkan çift tatillerini farklı ülkelere gitmekten yana tercih ediyorlar. Hakan Sabancı ile tatile çıkmasına alıştığımız Hande Erçel bu kez kısa sürede yakınlaştığı Nazlı Sabancı ile tatile çıktı.

Kalabalık bir arkadaş grubuyla Lizbon'a tatile giden Hande ve Nazlı'nın arkadaşları tarafından paylaşılan karelerde bir an olsun ayrılmadıkları da görüldü.

Tatil dönüşünde kendisini havalimanında bekleyen muhabirlere karşı sert tavrıyla dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel'in Nazlı Sabancı'yla vedalaşma anı da gözden kaçmadı.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, önceki gün havalimanında kameralara takılan Hande Erçel'e "Müstakbel eltinizle tatile gittiniz, nasıl geçti?" sorusu soruldu.

"Öyle demeyelim (elti). Arkadaşlarımla güzel bir tatil oldu, çok güzel geçti, kız kıza eğlendik" diyerek "müstakbel elti" sıfatını reddeden Erçel'in bu cevabı kafaları karıştırdı.

Hilal Baldemir