Hamileliğini gizleyen Melisa Aslı Pamuk’tan karnı burnunda ilk kareler

Yaza girerken ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile gizli saklı evlenerek dünyaevine giren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, tıpkı evliliği gibi hamileliğini de gözlerden uzak yaşıyor. Pamuk’un sosyal medyada paylaştığı karnı burnunda pozları gündeme bomba gibi düştü.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 11:11

Bir süredir Fransa’da forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile sessiz sedasız Paris’te nikah masasına oturan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk anne olmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ay eşinin memleketi Trabzon’da çektirdiği kareleri Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Pamuk, herkesin de beğenisini kazandı.

O ziyaretin perde arkasında hamilelik haberi olduğu iddiaları magazin basınında yer alsa da Pamuk konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

KARNI BURNUNDA İLK POZLAR

4 ay önce evlenen Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı’nın bebek beklediği kesinleşti. Anne olmak için gün sayan Pamuk, sosyal medya hesabından hamile haliyle ilk karelerini yayınladı.

Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede gündem olurken hayranları pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutarak, tebrik mesajları da yazmayı ihmal etmedi.

Pamuk, geçtiğimiz günlerde bir hayranı tarafından görüntülenmiş ve hamile olduğu da bu şekilde ortaya çıkmıştı.