Hadise yine yaptı yapacağını! Kerem Bürsin ve Hadise’den olay poz

Son dönemlerde sık sık gündem olan ve yaptığı her şeyle günlerce konuşulan Hadise, gündemin vazgeçilmez ismi olmaya devam ediyor. Kerem Bürsin’in doğum gününe katılan Hadise, sosyal medyada paylaştığı kareyle gündeme oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 10:54

Sahne kostümleriyle ilgili eleştiri almasına rağmen tarzından ödün vermeyen Hadise, geçtiğimiz günlerde yine bir sahne kostümü yüzünden sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hadise’nin adeta her pozu ayrı bir gündem. İddialı pozlarıyla konuşulan Hadise, başka bir iddialı poza daha imza attı.

Konser yoğunluğunun azalmasını fırsat bilen Hadise, soluğu Bodrum’da aldı. Hadise'nin Bodrum çıkarması ise ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in doğum gününe denk geldi.

Kerem Bürsin yeni yaşını yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu, Hadise, İnan Kırdemir, Tuba Büyüküstün ve Hande Doğandemir ile birlikte Bodrum’da kutladı.

GÜNDEMİN YENİ BOMBASI

Hadise ve Kerem Bürsin'den bu yaza damga vuracak bir Bodrum karesi geldi. Doğum gününü kutlayan Bürsin'in Hadise'yle verdiği samimi poz ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

Bürsin ve Hadise'nin bu karesinin altına gelen yorumlarda ikilinin çok yakıştığını söyleyenler, ikiliye birlike olup olmamayı düşünüp düşünmediklerini sordu.