Hadise sorulunca gülerek uzaklaştı! Okan Buruk’tan olay yaratacak Hadise yanıtı

Geçtiğimiz günlerde aralarında aşk yaşandığı iddia edilen ünlü şarkıcı Hadise ve Galatasaray’ın Teknik direktörü Okan Buruk’un iddialar üzerine sessiz kalması daha fazla dikkat çekmişti. Okan Buruk, karşılaştığı gazetecilerin sorularını adeta duymamazlıktan geldi. Buruk'un sadece "duygularımız iyi" dediği duyuldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2024 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2024 13:33

Sık sık özel hayatı ve aşk üzerine iddialı açıklamalar yapan ünlü şarkıcı Hadise, aradığı gerçek aşkı bir türlü bulamamaktan şikayetçiydi.

Son olarak ise Okan Buruk’la aşk yaşadığı konuşulan ünlü şarkıcıdan bu iddialar ile ilgili bir açıklama gelmezken, yalan haberlere anında yanıt vermesiyle bilinen Hadise, sessizliğiyle iddiaları güçlendirdi.

SADECE "SOHBET" DENİLDİ

Gündem olan 'ilişki' iddialarının ardından Buruk ile Hadise'nin sevgili olmadığı ve sadece sohbet ettiği kulislerde konuşulurken; şarkıcının gerçek sevgilisinin bambaşka biri olduğu haberleri de yine bu hafta gündem oldu.

OKAN HOCA'DAN OLAY OLACAK CEVAP

Son olarak 2. Sayfa'da yer alan habere göre, akşam saatlerinde İstanbul’da bir mekana aracıyla gelen Okan Buruk, kendisini bekleyen magazin muhabirlerine sadece tebessüm etti.

Gazetecilerin son kazanılan maçla ilgili sorularına "duygularımız iyi" yanıtını veren Okan Buruk, Hadise ile ilgili soruları adeta geçiştirdi ve hızla mekana giriş yaptı.

Buruk'un bu anlardaki keyifli halleri de dikkati çekti.