Hadise ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu! Okan Buruk eski eşi ile barıştı

Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Hadise ile Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk arasında aşk yaşandığına dair iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Hadise’den iddialarla ilgili bir açıklama gelmezken, Buruk bir restoran girişince karşılaştığı gazetecilerin Hadise sorusuna karşılık sadece gülümsemekle yetinmişti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 11:36

Hadise’nin uzun süredir devam eden bekârlığını Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile sonlandırdığı konuşulurken ikilinin henüz yeni başlayan bir ilişkisi olduğu iddia ediliyordu.

BOŞANALI 6 AY OLDU

Henüz geçtiğimiz Şubat ayında 17 yıllık evliliğini tek celsede bitiren ve şu sıralar ünlü şarkıcı Hadise ile anılan Okan Buruk, 6 ay önce boşandığı eski eşi Nihan Akkuş'un doğum gününe katıldı. 

Eski eşiyle oldukça samimi olduğu halleri dikkat çeken Buruk hakkında yeni iddialar gündeme geldi. Buruk ve Akkuş’un evliliklerine bir şans daha vermek istediği iddia edildi.

‘HADİSE’ SORUSUNA GÜLMÜŞTÜ

Buruk'un ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

İkilinin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide baş başa sohbet etmesinin, aşk haberlerinin çıkmasına sebep olduğu iddia edilmişti. Fakat bazı kaynaklar ikilinin dostça sohbet ettiğini dile getirmişti.

İddialar sorulunca sessiz kalan ve gülümseyen Okan Buruk, bu hareketi ile aşk iddialarını daha fazla güçlendirmişti.