Hadise Denizli’de sahneye çıktı, derin dekoltesi olay oldu!

Son dönemlerin en çok gündem olan ünlü isimlerinden Hadise, dün gece Denizli’de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı tercih ettiği kostümüyle yine sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 14:19

Bu yaz ilk kez oyunculuk kariyerine adım atan ünlü şarkıcı Hadise, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında. Hakkında birçok kişiyle aşk dedikoduları çıkan Hadise, son olarak yakın arkadaşı Kerem Bürsin ile Venedik Film Festivali’nde boy gösterdi.

Sık sık sahneden tercih ettiği kostümleriyle gündem olan ünlü şarkıcı bu kez de Denizli sahnesine damga vurdu. Merakla beklenen mini dizisiyle çok konuşulan Hadise, konserleriyle de gündeme gelmeye devam ediyor.

HADİSE’DEN OLAY PERFORMANS

Yazın bitmesiyle birlikte birçok ismin konser maratonu sona ererken konserlerin aralıksız devam eden ünlü şarkıcı dün Denizli'deki hayranlarıyla buluştu.

Hadise, her konserinden sonra olduğu gibi bu sahne performansından sonrada videolar ve fotoğraflarını sosyal medya hesabına yükledi.

Açık mavi oldukça dekolteli bir takım giyen ünlü isim, yayınladığı karelere "Dün akşam neler yaşadık. Süperdiniz." notunu düştü.

Hadise'nin Denizli tarzına her zaman olduğu gibi takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.