Hadise’den Instagram’ın kapatılmasına tepki: Yasaklara karşıyım!

Son günlerde magazin dünyasının sevilen isimlerinden peş pele Instagram erişim engeli ile ilgili tepkiler gelirken bunlara bir yenisi daha eklendi. Magazin gündeminin en iddialı isimlerinden Hadise, Instagram’ın kapatılmasına tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 12:45

Türkiye’nin son 5 gündür tek gündemi Instagram erişim engeli konusu. Hal böyle olunca ünlü isimlerinde konuştuğu tek konu Instagram yasağı oldu.

Sık sık iddialı açıklamaları ve sahne kıyafetleri ile gündem olan ünlü şarkıcı Hadise’de erişim engeline tepki gösteren isimlerden oldu.

Son olarak 'Esas Oğlan' dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atarak herkesi şaşırtan Hadise, Instagram’ın erişime kapatılması ile ilgili ilk kez konuştu.

Hadise, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından alınan bir kararla 5 gündür kapalı olan Instagram konusuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

"HEP KARŞIYDIM"

Karara tepki gösteren ünlü şarkıcı, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda, 'Yasaklara, kısıtlamalara ve özgürlüklerin engellenmesine hep karşıydım ve hep karşı olacağım! Getirilen erişim yasağının kaldırılmasını diliyorum.' ifadelerini kullandı.