Hadise bu kez oyuncu oluyor! Milyonlar kazanacak

Son dönemlerde oldukça sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, uzun yıllardır oyunculuk teklifleri aldığını fakat bu konuya sıcak bakmadığını söylüyordu. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre Hadise, dijitalde yayınlanacak bir proje teklifini kabul etti. Hadise bu işten 10 milyon lira alacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 11:45

Türkiye’nin en çok konuşulan pop şarkıcılarından biri olan Hadise her hareketiyle her konseriyle ve her açıklamasıyla adeta ülkenin gündemine oturuyor.

Son olarak geçtiğimiz gün bir konserinde mayo formunda kostümü ile sahne alan şarkıcı bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından çok fazla tepki aldı. Sahnede 10. Yıl Marşı’nı okuyan Hadise, birçok ünlü isim tarafından da eleştiri aldı.

Şarkılarıyla milyonlarca hayranını coşturan ve sahne şovlarıyla oldukça beğeni toplayan Hadise, ilk kez bir oyunculuk teklifini kabul etti.

Uzun zamandır gelen oyunculuk tekliflerini geri çeviren ve şarkıcılıkta mutlu olduğunu söyleyen Hadise, bu kez gelen milyonluk teklife hayır diyemedi.

8 BÖLÜM 10 MİLYON LİRA

Bir dijital platformda yayınlanacak 8 bölümlük kısa dizi için Hadise'ye gelen teklif, tam olarak 10 milyon lira. Ünlü şarkıcı, bu teklife hayır diyemedi.

SEDA BAKAN’A HAYIR DİYEMEDİ

Hadise'nin yıllardır oyunculuğa sıcak bakmayıp bu kez teklifi kabul etmesinde en önemli etkenlerden biri de oyuncu Seda Bakan oldu.

Seda Bakan, yakın arkadaşını bu konuda motive etti ve Hadise teklifi kabul ederek oyunculuk dersleri almaya başladı.