Gülşen’in sahne kıyafeti yok artık dedirtti! İç çamaşırı mı pantolon mu?

Ünlü şarkıcı Gülşen her zaman olduğu gibi yine sahne kıyafetiyle gündem oldu. Dün geceki konserinde tercih ettiği kıyafet görenleri hayrete düşürdü. İç çamaşırı gibi görünen kesik pantolon eleştiri yağmuruna tutuldu. Gülşen’i görenler ‘bu kez olmamış’ dedi. İşte Gülşen’in enteresan sahne kıyafeti…

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 13:00
https://www.yalovahayat.com/

Son dönemlerde yargılandığı İmam Hatip Lisesine hakaret davasıyla gündemden düşmeyen Gülşen cesur ve iddialı sahne kostümleriyle de yine adından söz ettiriyor. Konserlerinde tercih ettiği kıyafetlerle sık sık eleştirilen ve çok açık giyindiği düşünülen Gülşen bu yorumlara aldırış etmiyor.

Ünlü şarkıcı yoğun konser temposuna devam ediyor ve son dönemlerde pembe saçlarıyla dikkat çekiyor. Dün gece de sahneye çıkan Gülşen bu kez çok ilginç bir pantolon tercihi yaptı. Gülşen, iç çamaşırını andıran pantolonuyla görenleri adeta şaşkına çevirdi.

Tarzına eleştiri!

Gülşen dün geceki konserinde sahne için üst tarafı iç çamaşırı gibi görünen alt tarafı ise bol gelen tasarım bir pantolon tercih etti. Şarkıcının oldukça derin olan pantolon dekoltesinden görülen kalçasında bulunan çilek dövmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Gülşen’in ilginç tarzı sevenlerinden olumlu not alamadı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Gülşen’in bu tarzına eleştiride bulundu. Bazı kullanıcılar Gülşen’e, "Pantolonu çekmeyi unutmuş gibi" yorumu yaptı.