Gizem Karaca yaz sezonunu Mykonos'ta açtı! Pozları sosyal medyayı yıktı geçti

Yaz sezonunun başlamasıyla ünlü isimler soluğu tatil mekânlarında almaya başladı. Bu yıl tatil tercihini Mykonos’tan yana kullanan güzel oyuncu Gizem Karaca verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 15:18

Güzel Köylü ve Eve Düşen Yıldırım dizileriyle bilinen güzel oyuncu Gizem Karaca, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından sık sık söz ettiriyor.

SEZONU MYKONOS’TA AÇTI

Haziran ayının gelmesiyle kendini denizin sıcak sularına bırakan isimlerden biri olan ünlü oyuncu Gizem Karaca, diğer ünlülerin aksine sezonu Yunanistan’ın gözde tatil lokasyonlarından biri olan Mykonos’ta açtı.

Ünlü ismin Instagram hesabından paylaştığı tatil pozları sosyal medyayı salladı. Kusursuz fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncunun bikinili pozları çok beğenildi.

"SENİ ÇOK SEVİYORUZ"

Takipçileri, Karaca'ya "Seni çok seviyoruz", "Çok güzelsin", "Her halini beğeniyorum", "Fiziği çok güzel" gibi yorumlar yaptı.

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra daha sakin bir hayat yaşamak için İstanbul'dan ayrılarak İzmir'e yerleşen Gizem Karaca, Ege'de köy hayatı yaşamaya başlamıştı. Karaca, lüks eviyle de çok konuşuluyor.