Genç sevgilisini her yerden engelledi! Ala Tokel ve Bertuğ Özgür ayrıldı

Geçtiğimiz aylarda ünlü futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım ile aşk yaşadığı ortaya çıkan ünlü fenomen Ala Tokel adeta sosyal medyada gündem olmuştu. Tokel kendisinden 8 yaş küçük Bertuğ Özgür Yıldırım ile dışarıda görüntülenmişti.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 10:19

Fransa'nın Rennes kulübünde oynayan 21 yaşındaki Geçtiğimiz aylarda ünlü futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım ile aşk yaşadığı ortaya çıkan ünlü fenomen Ala Tokel adeta sosyal medyada gündem olmuştu. Tokel kendisinden 8 yaş küçük Bertuğ Özgür Yıldırım ile dışarıda görüntülenmişti.

Başarılı milli futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım aradığı aşkı, kendisinden 8 yaş büyük olan sosyal medya fenomeni Ala Tokel’de bulmuştu.

İkilinin arasındaki yaş farkı sosyal medyada gündem olsa da onlar bunu sorun etmediklerini belirttiler. Öyle ki çiftin ilişkilerinin ciddi bir boyuta doğru ilerlediği iddia edildi. 

ENGELLEMELİ AYRILIK

Evlenmesi beklenen ikilinin bir anda sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakması ve ikiliden Ala Tokel’in imalı bir mesaj paylaşması akıllara birçok soru işareti getirdi. Tokel paylaşımında; "Buradan da engellendin koçum." ifadelerini kullandı.

YÜZÜK TAKMIŞLARDI

Ala Tokel, bir açıklamasında; "Evlendiğim kişi umuyorum Bertuğ olur" demiş, çift kısa sürede parmaklarına eş yüzükleri takmıştı. Nişanlandıklarının sanılması üzerine Tokel;"Yüzük beraberliğimizin ve aşkımızın simgesi olarak taktık, aile arasında bir şey değil" diyerek nişanlanmadıklarını dile getirmişti.

Bu kadar aşık görünen çiftin bir anda neden ayrıldığı sosyal medyada merak konusu olurken Tokel’in paylaşımına ise birçok farklı yorum yapıldı.