Galatasaray’ın yıldızı İcardi’den üzen haber: Wanda Nara gerçeği açıkladı!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Arjantinli oyuncudan ayrılacağına ilişkin gündemi sarsan iddiaları doğruladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nara, ''Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim. Ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 13:18

Süper Lig devi Galatasaray'ın süper golcüsü ve taraftarlar tarafından yerlere göklere sığdırılamayan Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, iddialı fotoğraflarından sonra bu kez de ayrılık iddiaları gündeme geldi.

WANDA NARA İDDİALARI DOĞRULADI

Son iki gündür sosyal medyayı meşgul eden iddia Nara’nın İcardi’yi Instagram’dan takipten çıkmasıyla başladı. İkilinin ayrılıp ayrılmayacakları büyük merak konusu olurken, konuyla ilgili ilk açıklama Wanda Nara'dan geldi. Wanda Nara, yaptığı açıklamada Mauro Icardi ile ayrıldıklarını doğruladı.

Son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Wanda Nara’nın bu ayrılık kararını yaşadığı zorlu süreçte eşinden destek görememesi nedeniyle aldığı tahmin edilirken Nara’nın açıklaması da bunu destekler nitelikte

"BİR KEZ DAHA DENEDİM, AMA OLMADI"

Wanda Nara konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim. Ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum" dedi.