Fiziği ile hayran bırakıyordu! Hadise formunun sırrını açıkladı

Sesinin yanı sıra sahne şovları ve fiziği ile de oldukça beğenilen ünlü şarkıcı Hadise, sık sık zayıflamasıyla gündeme geliyordu. Son yıllarda formunu koruyan ve fiziğine oldukça önem veren Hadise’nin formunun sırrı ortaya çıktı. Bakın ünlü şarkıcı zayıf kalmak için ne yapıyormuş…

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 13:17

Türkiye’nin en beğenilen ve en çok sahne alan şarkıcılarının başında gelen ünlü şarkıcı Hadise, sahne şovlarıyla olduğu gibi güzelliği ve fiziğiyle de sık sık konuşuluyor.

Bir dönemler sık sık kilo alıp vermesiyle gündem olan ve hatta oldukça zayıflayarak bir deri bir kemiğe dönen Hadise daha sonra aldığı kilolarla yeniden gündem olmuştu.

2 ÖĞÜNÜ VAR

Fakat uzun süredir formunu koruyan Hadise’nin 2 yıldır bir diyetisyenle çalıştığı öğrenildi. Diyetisyenin sözünden çıkmayan Hadise, günde 2 öğün beslenerek 2 yılda kendine uygun bir düzen oturttu.

ARALIKLI ORUÇ GİBİ

Özellikle aralıklı oruç sistemi ile oldukça benzer olan bu öğünlerde, güzel şarkıcı tükettiklerine dikkat ediyor ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyor.

7'DEN SONRA BİR ŞEY YEMİYOR

Hadise, bu beslenme düzeninde akşam 7'den sonra herhangi bir şey yememeye özen gösteriyor. Bu sayede gün içinde tükettiği besinleri sindirmek için vücuduna zaman tanıyor ve daha hafif bir akşam geçiriyor.

METABOLİZMA ÖNEMLİ

Hadise'nin sabahları tükettiği özel karışımı ise sırlarından bir diğeri bu karışım, metabolizmasını hızlandırmaya yardımcı oluyor.

Kuru kayısı, maydanoz, yeşil elma ve tarçın içeren bu özel karışım, sindirimi düzenlerken aynı zamanda kan şekerini de dengeleyerek açlık krizlerine karşı koruma sağlıyor.

HADİSE’NİN ÖDÜL GÜNÜ

Her diyette olduğu gibi Hadise’nin de haftanın 1 günü ödül günü var. Hadise, haftanın sadece 1 gününü 'ödül günü' olarak geçiriyor ve bu gün içerisinde istediği her şeyi tüketebiliyor. Bu özel gün, ünlü şarkıcının disiplinli yaşam tarzının bir ödülü olarak görülüyor.