Fenomen yazar Pucca’nın ev sahibi isyan etti: 16 aydır kira ödemiyor

Sosyal medya Pucca olarak bilinen ve birçok kitabıyla tanınan fenomen Pucca’nın başı bu kez ev sahibiyle dertte. Son yıllarda birçok farklı konudan davalık olmasıyla gündeme gelen ünlü fenomenin ev sahibi sosyal medyadan yaptığı bir açıklama ile Pucca’yı zor durumda bırakacak şeyler söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 13:18

Uzun yıllar önce yazdığı blog yazılarıyla dijital medyaya adım atan daha sonra ise Pucca takma adını kullanarak çeşitli hikayelerini anlattığı kitaplar yazan Pınar Selen Işık bir kez daha sosyal medyada gündem oldu.

Daha önce erkeklere hakaret içeren paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle dava edilen ve ceza alan ünlü fenomenin bu kez başı ev sahibi ile derde girdi. Ünlü fenomenin ev sahibi sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı bir paylaşımla Pucca’nın 16 aydır kira ödemeden evinde kaldığını ileri sürdü.

"İyilikten maraz doğdu"

İki buçuk yıldır Pucca'nın kendi evinde kiracı olarak oturduğunu söyleyen Jale Tuncer isimli kişi, "İyilikten maraz doğdu" diyerek Pucca'nın, ilk bir yıl boyunca kirayı eksik veya geç yatırdığını ardından gelen 16 aydır da kirasını ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etti.

Ev sahibi ayrıca Pucca’ya dava açtığını ve 12 aydır mahkeme sürecinin devam ettiğini de belirtti. Jale Tuncer isimli ev sahibi, evin Nişantaşı'nda ve 3+1 olduğunu ve kiranın 2023'te 10.500 TL olduğunu da sözlerine ekledi.

Sosyal medyada hızla yayılan bu iddialara ilişkin Pucca’dan henüz bir açıklama gelmedi. Kullanıcılar Pucca'nın konuya açıklık getirmesini bekliyor.

Hilal Baldemir