Fenomen dizide başrol değişikliği! Sıla Türkoğlu diziden ayrılıyor mu?

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin sezon finalinde yaşananlar seyirciyi ekrana kilitlemişti. Dizinin başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu ile ilgili ortaya atılan iddia ise dizinin izleyicisini adeta şoke etti. İşte diziden ayrılacağı iddialarına Sıla Türkoğlu’ndan yanıt.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 12:58

Ekranların reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Doğa' karakterini canlandıran başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu önceki akşam rol arkadaşları Serkan Tınmaz, Rahimcan Kapkap ve Emrah Altıntoprak ile Nişantaşı'nda bir mekânda buluştu.

Uzun süredir diziden ayrılmak istediği, geri planda kaldığı için dizinin yapım ekibiyle sorun yaşadığı konuşulan güzel oyuncunun yeni sezonda dizide olmayacağı iddialar konuşuluyordu.

Diziye yeni sezonda Türkoğlu yerine bir başka oyuncu getirileceği haberleri sosyal medyada gündem olurken dizinin sevenleri bu habere tepki gösterdi.

Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sıla Türkoğlu 'Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacağı yönündeki haberleri duyunca çok şaşırdı.

"BENİM HABERİM YOK"

Türkoğlu "Ne zaman çıktı o haber? Benim haberim yok. Beni gönderdilerse bilmiyorum ama devam ediyoruz. Haberleri de görmedim şu an sizden duyuyorum. Herkes bir şey yazıyor" ifadelerini kullandı.