Fahriye Evcen mayosuyla poz vermeye doyamadı! Burak Özçivit kilolarıyla gündem oldu

Uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdüren ve iki erkek çocuk sahibi olan ünlü oyuncular Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, yazın tadını denizde çıkarıyor. Ailece tatile çıkan ünlü çiftten Evcen, kusursuz fiziği ile giydiği beyaz mayosuyla beğeni toplarken, Özçivit ise aldığı kilolarla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 13:58

Türkiye'nin en çok kazanan ve projelerin aranan ismi olan ünlü oyuncu Burak Özçivit, kazandığı parayla ve yaptığı yatırımlarıyla sık sık gündem oluyor.

Yıllardır ekranların sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'daki rolüyle Özçivit, dizinin dünyaya açılmasıyla birlikte yurt dışının gözde isimlerinden biri oldu. Özellikle Arap ülkelerinde en çok izlenen dizilerden biri haline gelen Kuruluş Osman’daki rolüyle Özçivit, adeta dünya çapında tanındı.

Ünlü oyuncu dizisinin sezon finali yapması ile birlikte soluğu ailesiyle birlikte Bodrum'da yeni aldığı lüks yazlığında aldı. Eşi ve çocukları ile birlikte lüks yazlığında denizin ve güneşin tadını çıkaran Özçivit, denize girerken görüntülenmiş ve aldığı kilolar oldukça dikkat çekmişti.

Göbekli haliyle gören herkesi şaşırtan Özçivit'e kiloları sorulunca ünlü isim direkt olarak spora başladığını söylerken, hemen ardından 'proje için' yanıtını verdi.

Özçivit'in bu halleri sosyal medyada gündem olurken, Fahriye Evcen’in fit ve kusursuz fiziğiyle verdiği mayolu pozlarına da beğeni ve yorum yağdı.

Sosyal medyada oldukça sık paylaşım yapan Fahriye Evcen, tatilden karelerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Giydiği beyaz mayosuyla kusursuz görünen Evcen’in pozları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.