Emily Ratajkowski’den frikik şov

Ünlü model, oyuncu ve Influencer Emily Ratajkowski ya da bilinen adıyla Emrata, iddialı kıyafetleriyle gündem olmaya devam ediyor. Son olarak katıldığı bir ödül gecesinde giydiği yeşil büstiyeriyle frikik veren güzel model odak noktası olmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2023 12:25
https://www.yalovahayat.com/

Modelliğin yanı sıra oyunculukta da kendine Hollywood'da yer açan Emily Ratajkowski geçtiğimiz yıl defalarca kez aldatıldığını öğrenerek eşinden boşanmıştı.

Özel hayatının yanı sıra giydiği kıyafetlerle de olay olan Emrata her gün yeni bir kıyafetle gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde transparan sokak tarzıyla çok konuşulan ünlü model son olarak katıldığı ödül gecesinde giydiği yeliş kıyafetiyle olay oldu.

Geçtiğimiz yıl 2018'de evlendiği oyuncu Sebastian Bear-McClar'dan boşanan 32 yaşındaki model Emily Ratajkowski özel hayatı ve iddialı seçimleriyle dikkat çekiyor. Sokak ortasında arkadaşının eski aşkıyla öpüşürken yakalanması çok konuşulan Emrata bu sefer de frikik verdi.

Dünyanın en seksi kadınları arasından gösterilen güzel model, 2023 MTV Video Müzik Ödülleri'ne katılırken cüretkâr yeşil bir kıyafet seçimi yaptı.

Kırmızı halıda yürüyen en iddialı isimler arasında olan güzel model dans ederken büstiyerini kontrol etmekte zorluk yaşadı.

Dans etmek için ayağa kalktığında, Emily üstünü düzeltmek zorunda kaldı, çünkü üst kısmı yukarı kalkmış ve göğüs altı açılmıştı.

Hızlıca kıyafetini düzelten güzel model daha sonra eğlenmeye devam etti.